Bijgewerkt: 17 mei 2024

Het Dapper Hart Event in Theater Griffioen

Nieuws -> Informatief

Bron: Bonnie de Ligny
05-11-2016

Het Dapper Hart Event zal plaatsvinden op zondag 20 november 2016 in Theater Griffioen in Amstelveen op de internationale dag van de rechten van het kind. Corinne Dettmeijer-Vermeulen, nationaal rapporteur Mensenhandel en Seksueel Misbruik tegen Kinderen zal de dag openen. Het evenement wordt volledig vrijwillig georganiseerd door DapperKind Brigade. Dit betekent, dat niemand een vergoeding krijgt en wij allemaal gaan voor één gezamenlijk doel: openheid over seksueel misbruik.

Foto Amstelveen
(Bron Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen - 2016)

Corinne Dettmeijer-Vermeulen: 'Ieder mens heeft recht op bescherming tegen uitbuiting en ieder kind heeft recht op bescherming van zijn, of haar seksuele integriteit'


Wij hopen met dit evenement een grote stap te zetten in het zichtbaar en bespreekbaar maken van dit maatschappelijke probleem. Met 17 ervaringsdeskundigen bieden wij een mooi en informatieve dag met voordrachten, theater, workshops en lezingen. Het programma is interessant voor zowel ervaringsdeskundigen en direct betrokkenen, alsmede omstanders, jongeren, hulpverleners, groepsleiders, opvoeders en iedereen die meer wil weten over dit complexe onderwerp. Voor 15 euro helpt u mee de onkosten te dekken en bent u van harte welkom. Wij hopen op een volle zaal en volle workshops! Een kaartje kopen en inschrijven kan via www.dapperkindbrigade.com – dapper hart event. De kaartverkoop en inschrijving loopt tot 11 november 2016. Adres: Theater Griffioen Uilenstede 106, 1183 AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.