Bijgewerkt: 15 juni 2024

Het Dutch Dakar Network naar de Dakar 2013

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Dutch Dakar Network
07-09-2012

Uithoorn - Het is zover. De Franse organisatie van de roemruchte Dakar rally heeft de inschrijving van het Dutch Dakar Network geaccepteerd. Daardoor staan Marc van der Heide uit Amstelveen en Lars ten Harkel uit Zutphen nu ingeschreven voor de Dakar 2013 met een Bowler Wildcat.

Nadat het Dutch Dakar Network door City Racing Rotterdam werd uitgenodigd om op 26 augustus 2012 de Bowler Wildcat 200 aan bijna 500.000 man publiek te laten zien, gaat met de lancering van de nieuwe website (www.DutchDakarNetwork.nl) nu de campagne voor de Dakar2013 van start.

dakar Amstelveen
(Foto Dutch Dakar Network - 2012)

De jeep van het Dutch Dakar Network


Het Dutch Dakar Network maakt met haar unieke concept “Put your message on the road” voor zowel bedrijven en particulieren Dakar-sponsoring bereikbaar en aantrekkelijk en geeft hen daarbij de kans om te laten zien wat hen onderscheidt, waar ze voor staan, wat hen drijft of wie ze zijn.

Het Dutch Dakar ondersteunt de Stichting Holland Peru (HoPe), die zich inzet voor onderwijs aan kinderen in het Andesgebergte en zal HoPe met diverse actie publicitair en financieel ondersteunen.

Geïnteresseerde bedrijven en particulieren, die de Dakar willen meebeleven kunnen hierover informatie vinden op de website en zich daar aanmelden als deelnemer of abonneren op de nieuwsbrief.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.