Bijgewerkt: 8 december 2023

Het P60 Café is de nieuwe ontmoetingsplek voor Stadshartbewoners

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
17-09-2020

Bewonersinitiatiefgroep Stadshart heeft een nieuwe ontmoetingsplek in het Café van Poppodium P60. Na het sluiten van wijkcentrum ‘t Open Hof zocht de groep andere locaties voor de activiteiten. In P60 zijn elke woensdag creatieve koffieochtenden en ’s middags wordt er geklaverjast. Marijn van Ballegooijen (PvdA) wethouder Zorg en Welzijn en Herbert Raat (VVD) wethouder Cultuur Herbert legden woensdag 16 september 2020 een kaartje mee.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2020)

Gerard Lohuis directeur van P60, wethouders Marijn van Ballegooijen en Herbert Raat in het P60 Café met de leden van de bewonersinitiatiefgroep in de Huiskamer Stadshart op 16 september 2020


'Met deze locatie in P60 hebben we een nieuwe centrale plek gevonden, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Als gemeente zijn we blij met deze mooie samenwerking tussen de bewonersinitiatiefgroep Stadshart en P60' - zegt wethouder Marijn van Ballegooijen. Wethouder Herbert Raat vult aan; 'Het is belangrijk dat P60 in deze tijd ook overdag de deuren opengooit voor Amstelveners. P60 is creatief en gaat aan de slag met de ruimte die er is. Dat deze bewonersgroep hier nu op woensdag terecht kan, is een mooie eerste stap.' De Huiskamer Stadshart is op elke woensdag open, tussen 10:00-17.00 uur. Aanmelden en meer informatie kan via telefoonnummer: 06 57 55 29 20, of e-mail naar stadshartbig@hotmail.com .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.