Bijgewerkt: 9 december 2022

Het Paascircus is terug met nieuwe show in Amstelveen

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Magic Circus
15-04-2019

Waar Amstelveen Pasen viert? Eitje! In Magic Circus, het Amstelveens Paascircus. Steeds meer mensen ontdekken de betovering van dit circus met een twist. Modern circus dat een positieve draai geeft aan tradities en vooroordelen. Vanwege de enorme jaarlijkse belangstelling zijn er dit jaar twee extra voorstellingen. Van Goede Vrijdag 19 t/m woensdag 24 april 2019 is er dagelijks om 16:00 uur een voorstelling in de Magic Dome circustent aan de Dr. Willem Dreesweg bij De Meent. Reserveren aanbevolen!

Foto Amstelveen
(Foto Piet-Hein Out - 2018)

Luchtacrobate Anna-Jednorowicz van Magic Circus in actie


TWIST! Elk jaar presenteert Magic Circus een nieuwe voorstelling. In 2019 is de Magic Dome het domein van de productie TWIST! Wat is circus, wat is een man, wat is een vrouw? Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen. Of toch niet? Is dat eigenlijk wel belangrijk? Kijk rond met een magische twist en geef je leven eens een andere draai. Magic Circus doet veel anders en toch is het circus. Geen kindercircusje van tada boemdiejee, maar een eigentijds circus dat het kind in iedereen wakker schudt. Leuk voor volwassenen en óók leuk voor kinderen. Een feestelijk uitje voor het hele gezin!

Zodra je de wereld van Magic Circus betreedt beleef je van alles. Acrobatische paaldans, niet aan een paal op de grond, maar hoog in de lucht. Koorddans, rare fabelwezens, verrassende gevederde vrienden, een acrobaat die eerst geplukt wordt en daarna op de fles gaat, een serious battle met hoelahoeps en zelfs een Las Vegas Showgirl. In 100 minuten raas je van de ene emotie in de andere. Spannende acrobatiek, adembenemende lenigheid, poëtische momenten en verdraaid… eindelijk eens echt leuke komieken.

Voorverkoop. De voorverkoop loopt via www.magic-circus.nl  en alle vestigingen van Primera tot 120 minuten voor iedere show. Daarna zijn kaarten vanaf 60 minuten voor een show uitsluitend verkrijgbaar aan de circuskassa. Entreeprijzen vanaf slechts € 12,-. In diverse winkels en online zijn kortingsbonnen te vinden. Mis het niet, beleef het mee!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.