Bijgewerkt: 31 maart 2023

Het Pauluskoor Amstelveen opent de Kerstmaand van 2021

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Pauluskoor Amstelveen
25-10-2021

Het Pauluskoor Amstelveen vindt Bach's Weihnachtsoratorium de mooiste manier om de feestdagen in te gaan. Vorig jaar een stille kerst, dichte deuren. Nu openstaande deuren. Kom en laat je meevoeren door trompetten en pauken die dit muzikale feest inluiden. Bach’s Weihnachtsoratorium vertelt het verhaal van het ‘kindeke teer’, jubelende engelen, verbaasde herders, van geborgenheid maar ook van dreiging. Een verhaal van alle tijden.

Op vrijdag 26 november 2021 om 20.15 uur voert het Pauluskoor het Weihnachtsoratorium uit in de Augustinuskerk, Amsterdamseweg 965. Het orkest Philharmonia Amsterdam begeleidt het koor en de prachtige solisten. Dirigent Marcel Joosen heeft algehele muzikale leiding. Vanaf 25 oktober zijn de kaarten à € 25 te koop via de website www. Pauluskoor.nl .

Foto Amstelveen
(Bron Pauluskoor Amstelveen - 2021)

Op vrijdag 26 november 2021 om 20.15 uur voert het Pauluskoor het Weihnachtsoratorium uit in de Augustinuskerk, Amsterdamseweg 965


Natuurlijk is het Pauluskoor blij dat zij dit concert kan geven. Maar, corona is er nog en maakt dat er toegangseisen zijn. Dit houdt in dat er bij de ingang een corona check plaats vindt, waarbij je een geldig corona-toegangsbewijs moet laten zien: de QR-code op je mobiele telefoon of een uitgeprint bewijs. Wanneer de corona-toegangseisen veranderen dan zetten wij dat gelijk op onze website. Het Pauluskoor Amstelveen verheugt zich op dit concert en kijkt uit naar uw komst!


Update 17 november 2021: Het Pauluskoor Amstelveen zingt Bach’s Weihnachtsoratorium in Corona-tijd. Het Pauluskoor vindt Bach’s Weihnachtsoratorium de mooiste manier om de feestdagen in te gaan. Zeker in deze corona-tijd.

Het Pauluskoor Amstelveen is blij dat zij in dit corona-jaar het Weihnachts-concert kan geven. Vrijdag 26 november 2021 brengt zij een aantal delen uit het Weihnachtsoratorium ten gehore in de Augustinuskerk, Amsterdamseweg 965. Er gelden strikte Corona-maatregelen. Dit houdt in dat het concert 75 minuten duurt en er geen pauze is.

Verder geldt:

– Bij de ingang wordt gecontroleerd op een coronatoegangsbewijs (legitimatie verplicht)

– Bij Binnenkomst: u wordt naar uw plaats gebracht en blijft zitten

– Bij het uitgaan: u wordt per rij uitgenodigd te vertrekken– Er worden maximaal 350 bezoekers toegelaten, dus bestel tijdig uw kaarten!

Op de site www.pauluskoor.nl vindt u de meest recente informatie. Het Weihnachtsoratorium met elkaar ‘beleven’ in Kerst corona-tijd is een bijzondere ervaring. Het Pauluskoor Amstelveen nodigt u dan ook van harte uit voor dit bijzondere Weihnachts-concert 26 november.  
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.