Bijgewerkt: 7 oktober 2022

Het Pop Up Choir treedt op in Openluchttheater Elsrijk

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Openluchttheater Elsrijk
13-09-2022

Wat in 2017 begon als een klein groepje mensen dat samen laagdrempelig liedjes zong, is gegroeid tot het bekendste inloopkoor van Nederland. Duizenden mensen zongen al mee, met een uitverkocht Paradiso als hoogtepunt. Zondagmiddag 18 september 2022 om 15:00 uur.

Het recept: Tijmen (gitarist) en Maarten (dirigent) schrijven een meerstemmige versie van een fantastisch popnummer. Dat wordt ingestudeerd met alle mensen die er zijn. Géén verplichting, wél steevast een knallend resultaat. Deze Popup Choir editie is een mix van de best-of meezinghits. Driestemmig Waterloo van ABBA en natuurlijk de keel smeren met nummers zoals Everywhere, Crazy Little Thing Called Love en I’ll Be There For You.Bij deze allereerste keer Popup Choir in Elsrijk leer je Waterloo van ABBA driestemmig zingen. Natuurlijk worden de keeltjes ook gesmeerd met lekkere meezingers zoals Everywhere, I'll Be There For You en Crazy Little Thing Called Love. Op dit muzikale avontuur maken we de mooiste dingen mee. Ben jij bij het volgende hoogtepunt?

Het theater opent de kassa om 14:30 uur, aanvang programma 15:00 uur. Toegang is € 5,- (met Amstelvenpas € 2,50). Kaartverkoop alleen aan de zaal. We hopen jullie te zien deze zondag. (Mochten de weersomstandigheden ons aanleiding geven de voorstelling af te gelasten, dan lees je dat op onze website). Adres: Openluchttheater Elsrijk  De Ruwiellaan 20, Amstelveen


Update 15 september 2022 16 uur 30: IVM SLECHT WEER IS DEZE VOORSTELLING AFGELAST!
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.