Bijgewerkt: 28 november 2022

Het Rode Kruis gebouw is voor externe partijen te huur

Nieuws -> Informatief

Bron: Rode Kruis Amstelveen
15-02-2013

Het Rode Kruis Amstelveen heeft besloten om voor organisaties en instellingen met een maatschappelijk belang haar gebouw ter beschikking te stellen. Dit betekent, dat de verschillende ruimten van het gebouw kunnen worden gehuurd door organisaties die daar behoefte aan hebben.

Er is een ruime keuze aan mogelijkheden van een vaste doorlopende huur, of gedurende een maand of week, tot niet meer dan de eenmalige huur voor een dagdeel in de ochtend, middag of avond. De plaats waar het gebouw van het Rode Kruis is gevestigd verdient het predicaat van toplocatie in de regio, namelijk dichtbij het hart van het centrum van Amstelveen.

rode kruis Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Het gebouw van het Rode Kruis Amstelveen


Het gebouw is te vinden aan Hueseplein 16. Yeter Tan (voorzitter): “ Ons gebouw is centraal gelegen. Momenteel hebben we diverse partijen die onze ruimte huren. Om onze gebouw optimaal te gebruiken is er ruimte voor verhuur. Voor bescheiden prijzen kan worden gekozen uit verschillende ruimten van 10 tot 100 vierkante meter. Parkeerplaatsen zijn gratis rondom het Rode Kruis gebouw. De aanwezigheid van een keuken c.q. bar voorzien van koelkast en vaatmachine biedt de mogelijkheid tot het schenken van koffie, thee, diverse dranken. Ruimten en faciliteiten zijn momenteel per direct in te huren”.

Voor informatie over de mogelijkheden van huur van het gebouw en faciliteiten die het biedt en de huurkosten, kan men contact opnemen met de beheerders Humphrey Alexander info@rodekruisamstelveen.nl  of telefoon: 020-6414499 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag 9.00-12.00 uur).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.