Bijgewerkt: 7 december 2023

Het Schipholfonds doneert 100.000 euro extra aan jonge sporters

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
15-01-2016

Schiphol bestaat in 2016 100 jaar. Speciaal voor deze bijzondere verjaardag keert het Schipholfonds 100.000 euro extra uit aan sportieve activiteiten voor jongeren. Ben jij tussen 6 en16 jaar oud en heb je een sportieve wens voor je sportvereniging? Doe dan een aanvraag bij het Schipholfonds om je droom waar te maken. Hoe? Kijk voor alle informatie op bij "Schiphol is jarig".



Aanvragen die in aanmerking komen voor een donatie, staan van 1 april t/m 20 april 2016 op de website. Iedereen kan op zijn, of haar sportiefste wens stemmen. Hoe meer stemmen, des te meer punten en kans op een donatie. Zaterdag 11 juni maakt de voorzitter van het Schipholfonds Tom Egbers de winnaars bekend tijdens een feestelijke middag. Alle deelnemers en hun vrienden en vriendinnen zijn welkom. Aanmelden kan via de website. Deze actie is extra en staat los van de normale aanvraagprocedure bij het Schipholfonds.

Het Schipholfonds is in 1994 opgericht, op initiatief van Amsterdam Airport Schiphol, met als doel de maatschappelijke betrokkenheid van de luchthaven met de omgeving tot uiting te brengen. Het fonds ontvangt jaarlijks een schenking van de luchthaven van € 500.000. Het Schipholfonds steunt hiermee projecten die als thema sportief bewegen hebben.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.