Bijgewerkt: 23 mei 2024

Het UIT Magazine organiseert een fashion event op 9 september 2015

Nieuws -> Informatief

Bron: Eduard Herkes
27-08-2015

UIT Magazine brengt voor de vijfde keer het fashion issue uit - en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op woensdag 9 september 2015 vindt daarom vanaf 18.30 uur het Fashion Event plaats, in Museum Jan van der Togt (Amstelveen), waar fashion, art, music, food & drinks samen komen.

“Ik vier graag met medewerkers, adverteerders, relaties en lezers van UIT Magazine, dat we voor de vijfde keer een prachtig modenummer uitbrengen. Zo’n magazine spreekt heel veel mensen aan gezien de reacties die we krijgen. In ons verspreidingsgebied zijn natuurlijk ook veel hele mooie modezaken gevestigd,” zegt Eduard Herkes, uitgever van UIT Magazine.

Foto Amstelveen
(Bron E. Herkes - 2015)

Eduard Herkes, uitgever van het UIT Magazine


Het Fashion Event heeft als eyecatcher een modeshow, die in samenwerking met een professioneel modellenbureau wordt georganiseerd. Acht modellen laten op de catwalk de nieuwste collecties zien van Robbe Manto (Maarssen), Lutz (Vinkeveen), Dubbel & Dwars (Abcoude) en Story Dress (Amsterdam). Fashion journalist en medewerkster van UIT Magazine, Natasja Admiraal, introduceert de getoonde collecties bij de gasten en DJ Daniel Argoud zorgt voor de muziek. 

“Ik ben heel erg blij, dat onze goede relaties die we hiervoor hebben benaderd, meteen interesse hadden in deelname aan het Fashion Event. Directeur Jan Verschoor van Museum Jan van der Togt zegde ook direct zijn medewerking toe en daarnaast zijn er diverse lokale ondernemers op het gebied van visagie, haar, geluid, food en drinks bij betrokken om het event te realiseren. Zo breng je samen iets moois tot stand, dat geeft heel veel energie. Wat mij betreft wordt het echt een feestje.”

UIT Magazine is het lifestyle magazine voor de regio Amstelland/Amsterdam-Zuid. Het bestaat sinds 2008 en verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 20.000 exemplaren. “We merken al veel langer, dat onze lezers heel erg geïnteresseerd zijn in wat er in deze regio gebeurt – of het nu gaat om eten en drinken, fashion of kunst en cultuur. Hier voorziet UIT Magazine in. En er valt in ons verspreidingsbied natuurlijk ook een hele hoop te beleven.” Het Fashion Event vindt plaats op woensdag 9 september vanaf 18.30 uur. Aanmelden kan nog via de Facebookpagina van UIT Magazine. Adres: Museum Jan van der Togt Dorpsstraat 50, 1182 AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.