Bijgewerkt: 21 september 2021

Het Vrijheidsjournaal van Amstelkids zoekt jonge medewerkers

Nieuws -> Informatief

Bron: Marloes Smit
14-03-2021

Ben je tussen de 8 en 13 jaar oud? En vind je het leuk om te acteren en te presenteren? En lijkt het je leuk om in het nieuwe Amstelkids Vrijheidsjournaal te spelen? Stuur dan snel jouw video-auditie op naar de redactie van Amstelkids. Het journaal zal op scholen worden verspreid en uitgezonden worden via het tv-kanaal van RTV-Amstelveen.

De kinderkrant Amstelkids (die nu een jaar bestaat en wordt verspreid op scholen in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel) maakt voor de tweede keer, in samenwerking met kinderen uit Amstelveen, een echt lokaal journaal speciaal voor kinderen. Het eerste journaal kwam tot stand vanwege de alternatieve Sinterklaasintocht. Deze tweede editie zal volledig in het teken staan van vrijheid: het Amstelkids Vrijheidsjournaal. Alle kinderen in Amstelveen krijgen de kans om mee te doen en kunnen (vóór 24 maart 2021) een video-auditie insturen naar de redactie van Amstelkids.Wat moet je doen om je aan te melden?

- Maak een video (met toestemming van je ouders) van maximaal 1 minuut.

- In deze video presenteer je je eigen journaal. Hierin stel je jezelf even kort voor en laat je zien wat jij kunt! Je mag je eigen tekst verzinnen.

- Probeer duidelijk te spreken, zodat het voor iedereen verstaanbaar is.

- En maak vooral plezier en wie weet zit jij in het nieuwe Amstelkids Vrijheidsjournaal.

Stuur jouw video uiterlijk 23 maart 2021 naar info@amstelkids.nl . Vergeet hierbij niet je telefoonnummer mee te sturen, zodat de redactie contact met je kan opnemen.

Ook volwassene gezocht. In het nieuwe journaal wordt ook gezocht naar een volwassene die het leuk vindt om een mooie rol te spelen in het journaal. Lijkt jou dit leuk? Stuur dan e-mail naar info@amstelkids.nl  t.a.v. Marloes Smit.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.