Bijgewerkt: 3 december 2021

Het eerste ABV Boekenfeest in ANNA

Nieuws -> Informatief

Bron: Dimphy Ott de Vries
09-02-2018

Boeken, muziek, gezelligheid en een prachtige locatie. Op zondag 18 februari 2018, vanaf 11 uur, vindt het eerste ABV Boekenfeest! plaats in ANNA. Het initiatief is van Jacobine van den Hoek, schrijfster en columniste van het Amstelveens Nieuwsblad. Om het feestje mogelijk te maken, werken verschillende partijen samen: de boekhandels Blankevoort en Libris Venstra, Bibliotheek Amstelland, natuurwinkel De Halm en ANNA Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Receptie bij ANNA op 11 januari 2018Daarnaast treedt de band ‘Ditiswatutis’ op, mogen kinderen hun boeken verkopen, is er een voorleeshoek en ruimte voor young adults om boeken te ruilen. Een aantal schrijvers is bereid gevonden lezingen te verzorgen. Deze vinden plaats in de sacristie. Ronald Nijboer trapt om 12.00 uur af, gevolgd door Jeroen Windmeijer om 12.30 uur. De drie 'moordwijven' Isa Maron, Marlen Beek-Visser en Liesbeth van Kempen spreken over het schrijven van thrillers en het schrijfproces, en Jacobine van den Hoek interviewt om 13.30 uur Amstelvener Onno Wesseling over zijn boek 'Suiker'. De Amstelveense Henk Rijks sluit af met een lezing 'Inspiratie in Suburbia'.

Een doldwaas, maar toch ook serieus én interactief programma in het kader van het ABV Boekenfeest! Zoals iedere zondag is het proeflokaal van bierbrouwerij Naeckte Brouwers open en zal er na het ABV Boekenfeest! een singer-songwriter optreden, ditmaal YVI. Of je nu van boeken en lezen houdt of niet, het ABV Boekenfeest! is er voor iedereen. Entree is gratis. Adres: ANNA, Amsterdamseweg 22, 1182HD Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS