Bijgewerkt: 4 december 2023

Het grootste kinderfeest van Uithoorn in The Mix

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Stichting Cardanus
14-05-2013

Uithoorn Op vrijdag 28 juni 2013 organiseert Stichting Cardanus de 2de editie van Kids @ The Scheg voor de kinderen uit Uithoorn en omliggende gemeenten. De kinderdisco vindt elke maand plaats in jeugdcentrum The Mix en om de zomer in te luiden organiseren wij nu voor de tweede keer de kinderdisco in sporthal De Scheg.

“ Vorig jaar was een groot succes en dit jaar pakken wij het nog grootser aan. Er treden artiesten op en zal er een rodeostier zijn. Daarnaast kunnen de kinderen glittertattoos laten zetten en zal DJ Happy Power weer zorgen voor een gezellige en interactieve avond.” De kaarten zijn inmiddels al te koop bij boekhandel Ten Hoope op Zijdelwaardplein.

Kids Amstelveen
(Bron Cardanus - 2013)

De flyer van 2de editie van de Kids @ The Scheg


28 juni 2013 / 19.00 – 21.30/ Sporthal De Scheg Arthur van Schendellaan 100 A Uithoorn/ 5 euro. Voor meer informatie en / of vragen kunt u contact opnemen met Natascha Halici  e-mail: nhalici@cardanus.nl  M: 06 52646156. Adres: The Mix J. A. van Seumerenlaan 1 1422 XS Uithoorn

Oproep aan alle lezers: Vanaf 2014 zijn wij opzoek naar een nieuwe locatie voor de kids @ The Mix, vanwege het sluiten van The Mix. Wij horen graag naar alternatieve locaties om de maandelijkse kinderdisco voort te kunnen zetten. Het zou zonde zijn, wanneer wij na jaren van succes moeten stoppen met de disco, waar elk kind in Uithoorn groot mee is geworden!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.