Bijgewerkt: 3 december 2023

'Het grote meneer Etienne concert' in poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
02-11-2012

Prachtige muziek met een vleugje slapstick in het Amstelveens Poppentheater. Op zondag 11 november 2012 om 14.30 gaat de nieuwe voorstelling van Etiënne Borgers in première! Ontmoet dirigent Meneer Etienne. Een levend, bewegend orkest is niets voor hem, veel te vermoeiend. Meneer Etienne wil totale controle hebben over zijn composities!

etienne Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2012)

De flyer van 'Het grote meneer Etienne concert'


Hij heeft hier een geniale oplossing voor gevonden, tenminste, dat vindt hij zelf. Hij heeft de muzikanten vervangen door luidsprekers. Alles lijkt goed te gaan tot de luidsprekers gaan hoesten, zuchten en hun eigen plan gaan trekken.

Ze lijken zich wel te gedragen als, nouja… als mensen! De arme dirigent probeert in allerlei surrealistische en grappige situaties wanhopig de controle te krijgen over zijn opstandig orkest en krijgt hierbij hulp uit onverwachte hoek.

etienne Amstelveen
(Foto Carla Kogelman - 2012)

Etienne Borgers (1963) is zanger, muzikant en componist. Zijn composities gebruikt hij als uitgangspunt voor theatervoorstellingen en korte films.


Een bijzondere voorstelling met prachtige muziek en een vleugje slapstick voor kinderen en volwassenen. Mister E. in Concert is een coproductie met Kultur i Troms en Studium Actoris (Noorwegen). Toegangsprijs voorstelling  € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439, of via www.amstelveenspoppentheater.nl


Update: 6 november 2012: Wegens privé-omstandigheden kan de premiere-voorstelling ‘Meneer Etienne in concert’ door Etienne Borgers die bij ons op zondag 11 november 2012 geprogrammeerd staat helaas niet doorgaan. De première van 'Meneer Etienne in concert' is verplaatst naar zondag 20 januari 2013.
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.