Bijgewerkt: 1 oktober 2023

Het is weer tijd voor een wijkpeiling in Amstelveen!

Nieuws -> Informatief

Bron: Participe Amstelland
17-11-2022

Wat leeft er in de wijk? Eens in de zoveel tijd gebeurt het: de wijkcoaches van Participe Amstelland zetten de schouders eronder en organiseren brede wijkbijeenkomsten en enquêtes onder de bewoners. Tijdens deze bijeenkomsten gaan de wijkcoaches, vertegenwoordigers van de gemeente en andere organisaties in gesprek met bewoners.

Met als doel dat er, op basis van wat de bewoners ervaren, samen gekeken wordt naar versterking van de samenhang in de wijk. Als bewoner ben je immers degene met de meeste kennis van de wijk, maar ook met het grootste belang: je brengt er de meeste tijd door! De bijeenkomsten zijn ook altijd leuke momenten vol met ontmoetingen en inspiratie. Iedere bijeenkomst levert weer initiatieven op van een wijkfeest tot een wandelgroep en van een nieuwe kinderactiviteit tot een ZZP vrouwengroep. Laat je horen, zo maken we de wijk met elkaar steeds een stukje beter.De aankomende tijd staan er twee wijkbijeenkomsten op de planning:

Woon je in de wijk Patrimonium? Dan ben je op donderdag 24 november 2022 van 17:15 tot 20:45 van harte welkom bij de wijkbijeenkomst ‘Patrimonium Bruist!’ in Wijkcentrum Pluspunt, Smeenklaan 1. Graag aanmelden bij Diana Julio d.julio@participe.nu

Woon je in de wijk Keizer Karelpark? Dan ben je op donderdag 1 december 2022 van 15:30 tot 17:00 van harte welkom bij de wijkbijeenkomst ‘Een Gouden Wijk’ in het MOC gebouw, Lindenlaan 75. Graag aanmelden bij Caron Honold c.honold@participe.nu.Kijk voor meer informatie over het programma van de wijkbijeenkomsten en een digitale enquête op de website. Klik hier voor de digitale enquête die je voorafgaand aan deze bijeenkomst kunt invullen.

Participe Amstelland is de organisatie voor welzijn en maatschappelijk werk in Aalsmeer, Amstelveen, Ouder Amstel en Uithoorn. Participe Amstelland wil dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Wij versterken inwoners bij belangrijke levensgebeurtenissen en stimuleren buurtbewoners om elkaar te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen. Participe ondersteunt bij het aanpakken van problemen, samen zorgen we ervoor dat mensen zo veel mogelijk de regie over hun leven kunnen behouden. Ons motto is: welzijn voorkomt zorg!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.