Bijgewerkt: 26 mei 2024

Het meest duurzaamste kookboek bij Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
15-11-2016

Op vrijdag 18 november 2016 komt Joke Boon naar Café Venstra aan het Stadsplein Amstelveen.  Joke Boon heeft met haar kookboek ‘Bonen’ de prijs voor het Meest duurzaamste kookboek gewonnen! Volgens de jury: Bonen! Een vernieuwend boek, gemaakt vanuit oprechte passie voor een belangrijk maar ondergewaardeerd product.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Boon is een veel voorkomende naam voor grote zaden van verschillende geslachten van de bloeiende plantenfamilie Fabaceae (ook bekend als Leguminosae), die worden gebruikt voor menselijke, of dierlijke voeding


Met aandacht voor seizoenen, soorten en herkomst, worden bonen en peulvruchten als onmisbaar onderdeel van de Nederlandse eetcultuur neergezet. De recepten zijn toegankelijk voor thuiskoks en inspirerend voor professionals. Een sympathiek en tijdloos boek om altijd in huis te hebben, om niet alleen lekker maar ook duurzaam te koken! Kortom wilt u iets kleins proeven en kennismaken met deze kookboekenschrijfster? Kom dan vrijdag tussen 11.30 en 14 uur naar het café in boekhandel Libris Venstra.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.