Bijgewerkt: 8 mei 2024

Het sportbeleid van Amstelveen bereikt nog niet alle doelgroepen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
02-02-2024

De Rekenkamercommissie Amstelveen heeft het sport- en beweegbeleid van de gemeente Amstelveen onderzocht. Daaruit blijkt dat de gemeente beschikt over een goede sportinfrastructuur, maar dat nog niet iedereen kan meedoen.

Dit concludeert de Rekenkamercommissie in het rapport Bewegen en Sporten. De Rekenkamercommissie beveelt aan om bij de uitvoering van het sport- en beweegbeleid meer focus te leggen op de doelgroep van mensen die een belemmering ervaren om te sporten. Het rapport biedt handvatten om dit te doen. 

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Op zaterdag 14 juli 2018 organiseerde het Sportbedrijf Amstelveen de officiële opening van de Beweegbox en de turnhal samen met de sport- en beweegmarkt

De conclusies en aanbevelingen van het rekenkameronderzoek worden aangeboden aan de raad tijdens een online Raadsgesprek op maandag 5 februari vanaf 19.00 uur. De Rekenkamercommissie zal het onderzoek presenteren waarna de raad vragen kan stellen. Vervolgens wordt op 28 februari 2024 over het rapport gedebatteerd. Belangstellenden zijn van harte welkom om dit debat bij te wonen in het raadhuis van de gemeente Amstelveen. Lees het rapport Bewegen en Sporten (pdf 62 pagina’s)



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.