Bijgewerkt: 14 augustus 2022

Het (te) Gekke Kerk Festival 2016: Goddelijk en Kleurrijk!

Nieuws -> Kerk

Bron: Protestants Amstelveen
02-06-2016

Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, verdieping en ontmoetingen met het thema GELOOF, HOOP en LIEFDE als rode draad door het programma. Hét gastvrije festival van Amstelveen in Paaskerk Amstelveen, 10 tot en met 12 juni 2016

Kom in het weekend van 10 tot en met 12 juni naar de Paaskerk voor het (te) Gekke Kerk Festival: hét gastvrije festival van Amstelveen. In de voorgaande jaren hebben bezoekers, artiesten en vrijwilliger juist gastvrijheid benoemd als kernkwaliteit van dit festival. Mede-organisator Inke Otting: ‘De artiesten die bij ons komen zijn altijd blij verrast over de ontvangst. Ze krijgen een persoonlijke gastvrouw/-heer toegewezen die zorgt voor eten, drinken, een aardig woord en alles wat er nodig is op dat moment om het op hun gemak te stellen. Ook door het publiek wordt het festival als 'warm' ervaren; aardige en betrokken mensen’.

Foto Amstelveen
(Bron Protestants Amstelveen - 2016)Het festival is van vrijdagavond tot en met zondagmiddag. Er is van alles te doen. Zo treden er vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag bekende artiesten op. Zij delen het podium met lokale muzikanten en dichters, waaronder de Stadsdichter van Amstelveen: Matthijs den Hollander. Juist die combinatie maakt het bijzonder. Op zaterdagmiddag wordt centraal geopend met een djembéworkshop, gratis en voor jong en oud. Daarna zijn er workshops zoals een meditatieworkshop, een workshop Stembevrijding en voor kinderen Het Kleurfeest, een theater- en tekenavontuur.

Op zondagmorgen is er een speciale kerkdienst, waarin het thema van het festival; 'Geloof, Hoop & Liefde' verder wordt uitgewerkt in korte sessies als liefdesgedichten, langs beelden over de liefde, tweegesprekken over hoop. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken, luisteren, eten, ontmoeten en mee te doen in de Paaskerk, Augustinuspark 1 in Amstelveen. De Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert opent de kerkdeuren met een gastvrij programma, ook voor mensen die misschien anders niet zo snel een kerkgebouw binnengaan.

Kaarten kosten € 5,- voor een workshop en € 12,50 tot € 17,50 per dagdeel voor de optredens. Voor € 40,- is een passepartout voor alle concerten te koop. Voor meer informatie en kaartverkoop www.tegekkekerk.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.