Bijgewerkt: 16 juni 2024

Het voorleesjaar 2013 in Uithoorn begonnen

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Conchita Willems
28-08-2013

Uithoorn - Iedere woensdagmiddag van half drie tot half vier wordt er weer voorgelezen in wijkcentrum 't Buurtnest. Voorlezen is heel belangrijk voor jonge kinderen. Zowel voor kinderen die hier geboren zijn als voor kinderen die uit een andere cultuur komen. Het vergroot hun woordenschat en het prikkelt hun fantasie. De kinderen vinden het heel erg leuk!

voorlezen Amstelveen
(Foto C. Willems - 2013)

Iedere woensdagmiddag van half drie tot half vier wordt er weer voorgelezen in wijkcentrum 't Buurtnest


Ze worden ingedeeld naar leeftijd. De bibliotheek levert speciaal op hun niveau en belevingswereld afgestemde boekjes. Natuurlijk wordt het voorlezen van tijd tot tijd afgewisseld met een liedje. Na afloop is er limonade met een koekje. Bij het voorlezen is altijd een ervaren voorlezer(ster) en een begeleider(ster) aanwezig. En … dat alles is gratis!

Alle Uithoornse kinderen van 2 t/m 7 jaar zijn van harte welkom in ’t Buurtnest aan de Arthur van Schendellaan 59. Voor meer informatie bel of mail Natascha Halici, telefoon: 06-52646156 of e-mail: nhalici@cardanus.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.