Bijgewerkt: 7 september 2024

Het voormalige V&D pand in Amstelveen wordt vernieuwd

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
13-06-2024

Met het plaatsen van een handtekening tijdens de vastgoedbeurs PROVADA in de RAI onderstreepte de gemeente Amstelveen op dinsdag 11 juni 2024 de samenwerking met Tristan Capital Partners en a.s.r. real estate voor de herontwikkeling van het voormalige V&D en later het Hudson’s Bay pand aan het Buitenplein en het naastgelegen kantoorgebouw aan het Handelsplein. De plannen bevinden zich in de haalbaarheidsfase. De gemeente zet daarbij in op een vernieuwing van de volledige oostelijke entree van het Stadshart Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2024)

Edwin van de Woestijne (managing director commercieel vastgoed a.s.r. real estate), en Floor Gordon (D66) wethouder Stadshart en Rutger Huiskens (director Tristan Capital Partners) na de ondertekening van de vernieuwing van Entree Oost Stadshart

Edwin van de Woestijne (managing director commercieel vastgoed a.s.r. real estate), Rutger Huiskens (director Tristan Capital Partners) en Floor Gordon (D66) wethouder Stadshart werken samen aan het haalbaarheidsonderzoek voor de mogelijke nieuwe invulling, waarbij de initiatiefnemers de plannen verder uitwerken. Het gaat onder andere mogelijk om een grote supermarkt op de begane grond van het Hudson’s Bay-pand met aansluiting op de parkeergarage, het terugbrengen van de route tussen het Handelsplein via het Hudson’s Bay-gebouw naar het winkelcentrum aan het Buitenplein en een hotel met theatervoorziening, horeca en een sportschool in een kantoorgebouw aan het Handelsplein. Een jaar geleden hebben de partijen geparticipeerd met omwonenden.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.