Bijgewerkt: 7 september 2024

Historisch Amstelveen in Bovenkerk met speciale uitgave van Amstel Mare

Nieuws -> Informatief

Bron: Vereniging Historisch Amstelveen
15-07-2024

Afgelopen zaterdag 13 juli 2024 was het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk. Leden van de Vereniging Historisch Amstelveen waren erbij met een kraam met prachtige boeken en tijdschriften.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2024)

Wim Groeneweg bestuurslid van de Vereniging Historisch Amstelveen en zijn echtgenote tijdens het Zomerfeest van Bovenkerk in actie in de kraam van de vereniging

Voor de vereniging en voor Bovenkerk was het belangrijk om hier op het Bovenkerks Zomerfeest te zijn want binnenkort verschijnt een speciale uitgave van Amstel Mare, het tijdschrift van de vereniging, dat vier keer per jaar verschijnt. De nieuwe uitgave gaat namelijk deze keer geheel over Bovenkerk. Op de markt was al een proefprint ter inzage en kon er ingetekend worden op de uitgave die we op zeer korte termijn verwachten binnen te krijgen. De uitgave omvat 48 pagina’s en is geheel in kleur, met veel mooie foto’s van Bovenkerk.

Heeft u ook interesse in de uitgave Amstel Mare Bovenkerk? U kunt deze bestellen. De kosten zijn voor Amstelveen € 7,50. Woont u buiten Amstelveen, dan zijn de kosten € 10,00. Als u liever ook lid wordt van Historisch Amstelveen krijgt u de uitgave zelfs gratis! U bent al lid vanaf € 25 per jaar (prijs 2024) Stuur een e-mail naar verhistoraveen@hetnet.nl en vermeld duidelijk uw keuze. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.