Bijgewerkt: 23 september 2021

Historische Vereniging Wolfgerus van Aemstel vergadert

Nieuws -> Informatief

Bron: Mark Homan
06-03-2014

De Algemene Vergadering van de Historische Vereniging Wolfgerus van Aemstel wordt dit jaar georganiseerd op donderdag 20 maart 2014 in D’Oude School te Duivendrecht (Schoolpad 2-4). Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

willibrordus Amstelveen
(Bron HV Wolfgerus van Aemstel - 2014)

Het vroegere St. Willibrordusgebouw aan de Rijksstraatweg in Duivendrecht


Aan de orde komen o.a. het jaarverslag 2013, financiële zaken, de verkiezing leden bestuur. Na de pauze geeft Kees Andriessen een presentatie over het vroegere St. Willibrordusgebouw (PAX gebouw) aan de Rijksstraatweg in Duivendrecht.

Kees woonde in zijn jeugd boven dit gebouw en heeft een boek gemaakt met veel foto’s over de geschiedenis van dit gebouw en de betrokken Duivendrechters. De sociale functie van dit gebouw was groot. Iedere Duivendrechter heeft hier herinneringen liggen … van zuigeling tot jongeling, van luier tot sluier.

U kunt uw hart ophalen en wellicht ook luchten. Hartelijk welkom voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van Duivendrecht en Amstelland. Wij stellen het op prijs voor deze avond uiterlijk donderdag 13 te laten weten, of wij op uw aanwezigheid mogen weten, liefst per e-mail wolfaems@xs4all.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.