Bijgewerkt: 16 april 2024

Hospice Amsteloever komt op de Lindenlaan

Nieuws -> Informatief

Bron: Hospice Amsteloever
27-06-2019

In de derde nieuwsbrief van Hospice Amsteloever informeren de organisatoren de belanghebbenden, betrokkenen en geïnteresseerden over de voortgang van de realisatie van het nieuwe Hospice Amsteloever in Amstelveen.

Het heeft even geduurd, bloed zweet en tranen gekost en er is heel veel water door de Amstel gestroomd, maar wij hebben groen licht voor de volgende fase in het realiseren van ons Hospice Amsteloever. Mede dankzij de inzet van de gemeente Amstelveen hebben wij een locatie gevonden waar wij het hospice kunnen gaan bouwen.



Het is een kavel geworden aan de Lindenlaan 315 te Amstelveen waar ooit het schoolgebouw van de 2de Amstelveense Montessorischool stond. Op deze kavel van 750 m² kan eindelijke onze droom, een hospice voor zes bewoners en buitenruimte worden gerealiseerd. Goed nieuws dus! Maar dit is pas een eerste stap. Er is nog een lange weg te gaan. Maar de belangrijkste hindernis hebben wij genomen: Wij hebben grond en kunnen gaan beginnen met de concrete voorbereiding van de bouw!



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.