Bijgewerkt: 25 april 2024

'Hou het schoon dag' ook in Amstelveen-Zuid!

Nieuws -> Informatief

Bron: Anne Marie van Leent, de organisatrice
07-09-2013

Een bewoonster uit Amstelveen-Zuid heeft het plan opgevat om deel te nemen aan de landelijke 'KeepItCleanDay' op vrijdag 20 september 2013. Dat is de dag, waarop in heel Nederland in parken en buurten zwerfafval wordt opgeruimd.

clean Amstelveen
(Bron 'KeepItCleanDay' - 2013)

De flyer van de 'KeepItCleanDay' 2013


De bewoonster is op zoek naar medestanders die voor de gezelligheid, voor de goede zaak en als reactie op zijn/haar ergernis over de rotzooi, het goede voorbeeld willen geven door ook hun steentje bij te dragen aan deze dag. Op die manier worden de wijken Waardhuizen en Middenhoven (nog) een beetje schoner.

“Mijn voorstel is om op de 20ste september om 09.00 uur te verzamelen in wijkcentrum De Meent in Orion en dan na een kop koffie, of thee in kleine groepjes op pad te gaan met een grijper/prikker en een afvalzak.

Tussen de middag nemen we even de tijd voor een lunch in De Meent. Wel een eigen lunchpakket meebrengen. Uw kinderen kunnen daar tussen de middag eventueel ook terecht. ‘s Middags gaan we weer op pad met dezelfde mensen, of met een aantal andere deelnemers. De dag gezamenlijk afsluiten en de totale opgehaalde 'buit' aanschouwen is natuurlijk altijd leuk, maar uiteraard niet verplicht. Contact: annemarie.van.leent@xs4all.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.