Bijgewerkt: 24 maart 2023

Hudson's Bay Nederland wordt volledig geherpositioneerd

Nieuws -> Stadshart

Bron: Amstelveenweb/Wikipedia/Fashion United
17-01-2019

Door de fusie van Karstadt Warenhaus GmbH en warenhuisketen Kaufhof en het daaruit voortvloeiende tweede grootste Europese warenhuisbedrijf, zal Hudson's Bay Nederland haar aanwezigheid op de binnenlandse markt volledig herzien. Het bedrijf maakte dit gisteren, woensdag, in een persbericht bekend meldt Fashion United. Een eerste stap is al gezet met de benoeming van Armin Devender als nieuwe CEO van de Nederlandse warenhuisketen Hudson's Bay, die het met diepgaande kennis van het lokale winkelnetwerk en de Nederlandse markt zal herpositioneren.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Het warenhuis van Hudson's Bay in aanbouw op 19 december 2018


'Het doel is om bredere klantgroepen te ontsluiten en de ruimte een nieuwe dimensie te geven. Ik ben blij dat er met Armin Devender een CEO verantwoordelijk zal zijn voor het bedrijfsleven in Nederland, die de markt en elke individuele winkel zeer goed kent en een van onze sterkste sales managers is' - aldus Stephan Fanderl, Managing Director van Karstadt Warenhaus en Galeria Kaufhof.

'Ik wil Stefaan Le Clair bedanken, die naast zijn rol als CEO van Galeria Inno in België, het Nederland van Hudson Bay op interim-basis leidde, voor zijn inzet,' -voegde Fanderl eraan toe. Armin Devender is sinds 2015 General Sales Manager van Galeria Kaufhof GmbH en was General Sales Manager van Galeria Inno in België en Hudson's Bay Netherlands in het boekjaar 2016-2017. Hij was ook verantwoordelijk voor de opening van de eerste Hudson's Bay winkels in Nederland. Daarvoor bekleedde hij alle verkoopfuncties bij Galeria Kaufhof, van winkelmanager tot verkoopmanager van Kaufhof's flagship stores. Volgens Herbert Raat wethouder Stadshart Amstelveen zal Hudson’s Bay Amstelveen in maart 2019 zijn deuren openen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.