Bijgewerkt: 26 november 2022

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren 2020 in Amstelveen

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Gluren bij de Buren
16-01-2020

Maar liefst 47 Amstelveners openen 9 februari 2020 hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden van een half uur. Met in totaal 125 optredens laat Amstelveen op die dag zien wat ze in huis hebben. Op zondag 9 februari kan er door heel Amstelveen gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld, waarbij 47 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen.

Foto Amstelveen
(Foto Mel Boas - 2019)

Gluren bij de Buren, de Mandala Tribe treedt op in Zeist aan de Professor Lorentzlaan op 10 februari 2019


Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van muzikanten, theatermakers of andere podiumkunstenaars die gratis te bezoeken zijn. ‘Er staat een veelzijdig programma op het menu! Neem vooral een kijkje in je eigen wijk en ontdek het talent uit jouw buurt!’- Isabelle (programmamaker, Amstelveen)

Begluur het programma online. Inmiddels is het volledige programma via de website te bekijken. Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via www.glurenbijdeburen.nl/lamstelveen/programma.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.