Bijgewerkt: 3 juli 2022

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren keert terug naar Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Gluren bij de Buren
14-10-2018

Op zondag 10 februari 2019 vindt het huiskamerfestival Gluren bij de Buren weer plaats in Amstelveen. Alle wijken van Amstelveen worden die dag weer in vervoering gebracht met optredens van lokale podiumkunstenaars in huiskamers van gastvrije bewoners. Huiskamers en artiesten kunnen zichzelf aanmelden tot 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/Amstelveen .

Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Elke artiest speelt tussen 12.00 en 17.00 drie keer het vloerkleed plat met een optreden van 30 minuten. Tijdens Gluren bij de Buren komen buurtbewoners bij elkaar op de koffie om te genieten van intieme optredens van lokale artiesten.

Foto Amstelveen
(Foto Nike Liscaljet - 2018)

Zangeres gitarist Pieke Joue treedt op tijdens het huiskamerfestival Gluren bij de Buren in maart 2018 ergens in Nederland


Aanmelden als huiskamer of artiest. Gluren bij de Buren is op zoek naar Amstelveners die deel willen uitmaken van het festival om er samen een groot succes van te maken. Dit kan van groot tot klein zijn en van flatje tot villa. De organisatie heeft als doel dat er in alle wijken van gemeente op 10 februari kan worden gegluurd. Naast huiskamers is Gluren bij de Buren op zoek naar artiesten uit Amstelveen die hun talent willen verspreiden. Smartlap of jazz, kindertheater of poëzie, alles kan en alles mag. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen. Verander je graag jouw huiskamer in een artistiek paleis of sta je liever zelf tussen de schuifdeuren? Aanmelden kan tot en met 30 november 2018 via GLUREN BIJ DE BUREN. 10 februari 2019. 12:00 - 17:00 in alle wijken van Amstelveen. Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.