Bijgewerkt: 26 juni 2022

In wijkcentrum Alleman start de Allemansclub

Nieuws -> Informatief

Bron: Participe Amstelland
05-03-2019

In Wijkcentrum Alleman start op zaterdag 23 maart 2019 iets nieuws: de Allemansclub! Hier is iedereen welkom die het leuk vindt om op een laagdrempelige manier nieuwe mensen te ontmoeten. 'Ik ga niet zoveel de deur uit, verveel me thuis best veel en voel me vaak alleen. Ik hou niet zo erg van uitgaan in Amsterdam en wil graag een plek dichtbij in de buurt', aldus een van de initiatiefnemers van de Allemansclub. Iedere 4de zaterdag van de maand tussen 20:00 en 23:00 zijn de bezoekers welkom. De entree is 3 euro en de minimum leeftijd 18 jaar.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Het gebouw van het Wijkcentrum Alleman


Dit initiatief wordt ondersteund door welzijnsorganisatie Participe Amstelland, Ons Tweede Huis (OTT) en Regionale Instelling voor Beschermd Wonen Kennemerland/Amstelland en de Meerlanden (RIBW KAM). Bij verschillende bewoners speelde al lange tijd de behoefte om anderen te ontmoeten zonder persé ergens aan vast te zitten of een specifieke hobby te moeten hebben. En de naam is niet voor niets gekozen; de Allemansclub is er voor iedereen!

Tevens biedt de club naast een ruimte met muziek ook een aansluitend zaaltje, waar mensen een kaartje kunnen leggen, spelletjes kunnen doen of misschien wel gamen in de toekomst. Zien we je zaterdag 23 maart? In verband met Koningsdag vervalt zaterdag 27 april en zijn we er weer op 25 mei, 22 juni en 27 juli. Zet het in je agenda! Voor meer informatie: Renate de Wit 06 427 083 07 en r.dewit@ribw-kam.nl Adres: Wijkcentrum Alleman Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.