Bijgewerkt: 30 juni 2022

Inbraakgolf teistert Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
21-12-2009

Bij een inbraak woning aan Chirurgijn op woensdag 16 december 2009, rond 17 uur 30, zijn de daders gestoord bij de thuiskomst van de bewoners. Ze zijn niet binnen geweest. Misschien dat omwonenden wegrennende mensen hebben gezien.

Bij een woninginbraak aan de Olmenlaan op woensdagavond 16 december 2009, bleek de inbraakstrip en andere beveiliging in staat, om de daders buiten te houden. Er ontstond wel forse schade aan de deurpost, maar ze kwamen niet binnen.


Grotere kaart weergevenWatercirkel in Amstelveen

Donderdagmiddag 17 december 2009, is een woning aan de Watercirkel, bezocht door woninginbrekers. Het hele huis was grondig doorzocht. De daders hebben een laptop meegenomen.

Op donderdagavond 17 december 2009, is er ingebroken in een woning aan de Lien Gisolflaan. De daders kwamen binnen na verbreking van een raam. Er is geld weggenomen.

Ook is er diezelfde nacht ingebroken in een woning aan de Amstelveenseweg. De gehele woning werd doorzocht. Vermoedelijk hebben de dieven sieraden buitgemaakt.

Afgelopen weekend is verder nog ingebroken op de Paul Scholtenlaan en de Camera Obscuralaan. In beide gevallen maakten de dieven sieraden buit.

Inbraken in bedrijven aan de Meerlandenweg

Bij een bedrijf aan de Meerlandenweg is de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 december 2009 ingebroken. De daders kwamen binnen na verbreking van een raam. Mogelijk dat de daders gestoord werden bij het plegen van het misdrijf.

Ook bij bedrijf aan de Aker zijn inbrekers binnen geweest.

Bij een bedrijf aan de Van der Hooplaan, betrapte de eigenaar vrijdagnacht 18 december 2009 twee dieven, die juist bezig waren met een inbraak. De daders gingen er te voet vandoor. Ze waren binnengekomen door een deur open te breken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.