Bijgewerkt: 20 juni 2024

Inbrekers in een woning in de Logger in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
10-12-2015

Op 28 oktober 2015 is er een inbraak bij een woning geweest in de Logger in Amstelveen. De twee inbrekers zijn door een bewakingscamera vastgelegd, wie herkent beide mannen? Zij probeerden de centrale toegangsdeur te openen maar omdat dit niet lukte, wisten ze met een bewoner mee naar binnen te lopen.

Foto Amstelveen
(Bron Politie - 2015)

Twee inberkers op 28 oktober 2015 in de Logger in Amstelveen


Van een van de woningen konden ze zich vermoedelijk middels de kerntrekmethode toegang te verschaffen. De inbrekers diverse goederen buit gemaakt en verlieten het wooncomplex. Als u informatie heeft over deze inbraak, of over de verdachten neem dan contact op met de politie via 0800-6070, wilt u anoniem blijven bel dan 0800-7000.Kerntrekmethode?

De kerntrekmethode is de snelst opkomende inbraakmethode van het afgelopen jaar. Als tegenmaatregel kunt u een deurbeslag met kerntrekbeveiliging plaatsen. Dit deurbeslag is voorzien van een afschermplaat die meedraait met de schroevendraaier. Daarnaast zorgt deze afschermplaat ervoor, dat de cilinder niet kan worden uitgetrokken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.