Bijgewerkt: 21 september 2021

Informatieavond Help! Hoe maak je een studiekeuze?

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
30-01-2015

Op dinsdagavond 17 februari 2015 organiseert de Bibliotheek Amstelland de informatieavond Help! Hoe maak je een studiekeuze? Deze informatieavond is speciaal voor studiekiezers (MBO, HBO, WO) en hun ouders. Voor iedereen die (nog) niet weet waar te beginnen met het maken van een studiekeuze of niet weet welke studie bij hem/haar past. Ouders krijgen advies hoe zij hun kind kunnen begeleiden tijdens dit studiekeuze proces.

Foto Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2015)

Marianne Geersing, loopbaan- en studiekeuzecoach


Zowel de studiekiezer als de ouder krijgen deze avond handvatten aangereikt om vóór 1 mei een studiekeuze te kunnen maken. De succesfactoren voor een gefundeerde studiekeuze komen voorbij en er wordt overzicht gecreëerd in het woud van regelgeving. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen.

De informatieavond duurt van 20.15 tot 21.30 uur en is in de Bibliotheek Amstelland aan het Stadsplein 102 in Amstelveen. Deze lezing wordt gegeven door Marianne Geersing, loopbaan- en studiekeuzecoach. De toegang is gratis, wel reserveren via info@mariannegeersing.nl Kijk voor meer informatie op www.mariannegeersing.nl, of op de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.