Bijgewerkt: 13 juli 2024

Informatieavond groepsaankoop zonne-energie in Amstelveen en Aalsmeer

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
08-04-2013

Vanaf 1 april tot en met 20 mei 2013 kunnen inwoners van 19 Noord-Hollandse gemeenten (waaronder Amstelveen en Aalsmeer) zich inschrijven voor de tweede en vernieuwde grootschalige groepsaankoop voor zonnepanelen.

De gemeente Amstelveen, de gemeente Aalsmeer en iChoosR organiseren 16 april 2013 een informatieavond voor huiseigenaren en eigenaren van kleine bedrijven. Onder bepaalde voorwaarden kunnen ook huurders van wooncorporatie Eigen Haard deelnemen aan de groepsaankoop.

zonnepanelen Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Zonnepanelen


SamenZonneEnergie:

Datum:          dinsdag 16 april 2013

Aanvang:      19:30 uur

Plaats:           The Beach, Oosteinderweg 247a in Aalsmeer

De prijzen voor energie zijn de afgelopen 15 jaar drie keer zo hard gestegen als de prijzen voor andere goederen. Daarnaast zijn de prijzen van zonnepanelen juist gedaald. Hierdoor is het ook zonder subsidie, aantrekkelijk om in zonnepanelen te investeren.

Na sluiting van de inschrijfperiode is er op 21 mei 2013 een veiling voor leveranciers van zonnepanelen. Deze leveranciers moeten aan strenge kwaliteits- en servicevoorwaarden voldoen. Deelnemers krijgen vervolgens het beste bod uit de veiling voorgelegd met alle bijbehorende informatie.

Vanaf dat moment kunnen deelnemers beslissen of ze het aanbod aannemen. Voor iedereen die het bod accepteert worden de levering en installatie van de zonnepanelen volledig verzorgd.

SamenZonneEnergie is een actie van 19 Noord-Hollandse gemeenten, waaronder Aalsmeer, Amstelveen met het bedrijf iChoosr om gezamenlijk en grootschalig inkoop, levering en installatie van zonnepanelen te verzorgen. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar informatieavond@SamenZonneEnergie.nl onder vermelding van gemeente Amstelveen en het aantal personen, dat u aan wilt melden voor de avond. Meer informatie over deze actie kunt u vinden op www.samenzonneenergie.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.