Bijgewerkt: 8 mei 2024

Informatieavond over opvang asielzoekers in Kronenburg

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
22-01-2024

In december 2023 maakte de gemeente Amstelveen bekend dat het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) een deel van een leegstaand kantoorpand aan de Professor W.H. Keesomlaan in de wijk Kronenburg tijdelijk gaat gebruiken voor asielopvang. Het gaat om opvang van ongeveer 290 asielzoekers voor een periode van vijf jaar. Het duurt naar verwachting ongeveer 9 maanden om het pand en bijbehorende voorzieningen gebruiksklaar te maken.

Inloopavond. De gemeente organiseert een informatieavond voor omwonenden en andere bestellenden op dinsdag 30 januari 2024 van 19.00 tot 21.00 uur in De Landing Amstelveen (voormalige Griffioen), Uilenstede 106. Het COA en de gemeente zijn die avond aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

De Landing Amstelveen (voormalige Griffioen)

Aanmelden. Gelieve zich aan te melden via een e-mail naar vluchtelingen@amstelveen.nl. In die mail kunnen ook alvast vragen worden vermeld. Een aantal veel gestelde vragen wordt plenair beantwoord. Er is plaats in de theaterzaal voor maximaal 250 deelnemers.

Heeft u nu al vragen? Veel vragen en antwoorden over de opvang van asielzoekers op vindt u op amstelveen.nl/vluchtelingen.

-Informatieavond 30 januari 2024 over opvang asielzoekers in Kronenburg

-Inloopavond

-Aanmelden



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.