Bijgewerkt: 27 juni 2022

Informatieavond over opvoeding en vaderschap

Nieuws -> Kerk

Bron: CAMA Amstelveen
31-05-2013

De CAMA gemeente Amstelveen organiseert een informatieavond over opvoeding en dan met name de rol van het vaderschap. De avond heeft als titel: 'Pa, wees een vent!' De avond wordt gehouden op dinsdag 11 juni 2013 om 19.45 uur in het Keizer Karel College, Elegast 5 in Amstelveen. Op de avond zullen twee deskundigen op het gebied van opvoeding en vaderschap ingaan op vragen rond de opvoeding van kinderen en met name de rol die de vader daarbij speelt.

De zondag na dinsdag 11 juni is het Vaderdag. Tijd om weer eens met elkaar na te denken over vaderschap. Hoe staat het met de vaders van  vandaag? Doen zij het goed, of laten zij het vooral afweten? En wat is eigenlijk goed vaderschap?

Op deze avond  zullen twee deskundigen op het gebied van opvoeding en vaderschap op deze vragen ingaan. Liesbeth Cerfontain is opvoedadviseur bij de stichting Opvoed-ondersteuning & Training. Gerard van der Schee is auteur van meerdere boeken over hoe je in deze tijd een goede vader kunt zijn.

De bedoeling is, dat het een interactieve avond wordt, waarbij de aanwezigen in gesprek kunnen gaan met de inleiders over vragen die zij hebben over opvoeding en in het bijzonder de rol van vaders daarbij.

cama Amstelveen
(Bron CAMA Amstelveen - 2013)

Flyer van de informatieavond


Iedereen is van harte welkom op deze avond. Niet alleen vaders, maar ook moeders, kinderen, vrijgezellen, leraren en leraressen en wat je allemaal nog meer kunt zijn. Deze avond vindt plaatst op dinsdag 11 juni 2013 in het Keizer Karel College, Elegast 5, Amstelveen, De zaal is open om 19.45 uur en het programma start om 20.00 uur. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. De toegang is gratis.

Dit is de tweede van een serie gespreksavonden die de CAMA gemeente Amstelveen wil gaan organiseren binnen het programma CAMA Academie. De CAMA Academie wil door middel van dit soort avonden met elkaar nadenken en in gesprek gaan over relevante thema's op het gebied van cultuur, maatschappij en religie. Voor meer informatie: www.cama-amstelveen.nl.

CAMA?

Aan het einde van de 19de eeuw richtte de presbyteriaanse predikant dr. A.B. Simpson in Amerika de Alliance beweging op, later genoemd de Christian and Missionary Alliance. Zijn visie was de hele Bijbel naar de hele wereld te brengen. In 1884 vertrokken de eerste zendingswerkers naar Kongo. Doelstelling van CAMA is het doorgeven van het evangelie van Jezus Christus aan hen die het nog niet gehoord hebben. Dit wil CAMA doen door het stichten van zelfstandige gemeenten, die op hun beurt zendingsbewust zijn.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.