Bijgewerkt: 2 december 2023

Informatiebijeenkomst literaire leesgroep Nederlands in Westwijk

Nieuws -> Informatief

Bron: Stichting Senia
09-10-2014

Op maandag 3 november 2014 is er, in samenwerking met de Bibliotheek Westwijk, een informatieve bijeenkomst over een leesgroep Nederlands. Het initiatief komt van de Stichting Senia, die overal in het land leesgroepen opricht. De leesgroepen werken met handleidingen in de vorm van ‘leeswijzers’ aan de hand waarvan de deelnemers over het boek discussiëren. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op de website www.senia.nl.

Aan het eind van de bijeenkomst worden met de mensen die willen deelnemen, een of meer nieuwe leesgroepen opgericht. Wie belangstelling heeft, of eens wilt horen wat deze leesgroep inhoudt, is welkom op maandagmorgen 3 november om 10.00 uur in de bibliotheek, Westwijkplein 1 in Amstelveen. Informatie en opgave bij de bibliotheek. Bent u verhinderd maar hebt u wel belangstelling, meld dit dan bij Stichting Senia, tel.0570- 562656 of stuur een e-mail aan info@senia.nl.

Wat kost het?

Voor deelname aan een Senia leesgroep betaalt u als deelnemer individueel € 32,50 per jaar. Daarvoor ontvangt u naast de leeswijzers ook een nieuwsbrief, wordt u uitgenodigd voor ontmoetingsdagen, workshops en excursies. Een heel inhoudelijk programma dus, met toch genoeg aanknopingspunten voor nieuwe contacten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.