Bijgewerkt: 17 april 2021

Informatiebijeenkomst over maatregelen tijdens verbreding A9

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
08-02-2017

De gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam en Provincie Noord-Holland hebben een maatregelenpakket opgesteld om het verkeer tijdens de verbreding van de A9 vlot en veilig en veilig af te wikkelen. De oprit van de A9 bij de Keizer Karelweg richting Holendrecht wordt gedurende vier jaar afgesloten en de afrit vanuit Holendrecht twee jaar. Het verkeer, dat nu gebruik maakt van deze op- en afritten moet dan gebruik maken van de op- en afritten bij afslag Amstelveen-Oost. De op- en afritten richting en vanuit Schiphol blijven gedurende de aanleg open.

Foto Amstelveen
(Bron RWS - 2016)

Het Bovenlandpad en de overkapping ter hoogte van de St. Annakerk in Amstelveen volgens Rijkswaterstaat. De kruising Keizer Karelweg krijgt een volledige aansluiting op de A9. Dat betekent, dat het viaduct dat er nu ligt verdwijnt


Op dinsdag 14 februari 2017 organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over de geplande maatregelen op de lokale wegen om het verkeer goed te laten doorstromen van en naar de afslag Amstelveen-Oost. Geïnteresseerden zijn tussen 19:00 en 21:00 uur van harte welkom op het raadhuis aan de Laan Nieuwer-Amstel 1. Medewerkers van de gemeente geven ter verduidelijking van 19.30 uur tot 20.00 uur en van 20.15 uur tot 20.45 uur een presentatie over de maatregelen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.