Bijgewerkt: 16 augustus 2022

Informatiemarkt 'De gezonde wijk' bij de Kruiskerk

Nieuws -> Informatief

Bron: AanZ-Amstelveen
12-06-2014

Gezondheid koop je niet bij de apotheek!

Op donderdagmiddag 26 juni 2014, van 15.00 tot 18.00 uur is er bij de Kruiskerk een informatiemarkt 'De gezonde wijk'. Het is een info- en doe-markt voor inwoners van Stadshart, Elsrijk en Randwijck over alles wat met gezondheid te maken heeft.

“De gezonde wijk”, zo heet de info-markt, waar bewoners van Elsrijk, Stadshart en Randwijck zich kunnen  zich laten inspireren over ‘gezondheid  in de buurt’. Op het terrein van de Kruiskerk zal vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur een informatiemarkt staan met doe- en proef activiteiten, waarin diverse aspecten van gezondheid aan de orde komen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

De Kruiskerk in Amstelveen


Allicht ontmoet men daar ook andere buurtbewoners onder het genot van een  gezond hapje of een kopje koffie. Ontmoeting en iets voor elkaar kunnen betekenen is immers ook een onderdeel van gezondheid en welzijn! Wethouder Herbert Raat zal om 15.15 uur de informatiemarkt officieel openen. Daarna is er de mogelijkheid om workshops te volgen, te genieten van de band “Abilifyers, informatie op te doen, te praten, eten, drinken …. Alles in gezonde mate!

“Gezondheid is een breed begrip, daarom presenteert zich van wijkverpleegkundigen tot wijkcoach, van huisbandje tot Yoga, van eten en drinken tot een goed gesprek en van sportclub tot begeleid wonen. Wij zijn er trots op, dat acht organisaties hieraan mee werken en we waarderen het zeer dat dit initiatief ook gesteund wordt vanuit de gemeenteraad”, aldus Caron Honold, medeorganisator vanuit AanZ-Amstelveen. Adres: Kruiskerk, Van de Veerelaan 30 Amstelveen. 26 juni 2014 van 15.00 – 18.00 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.