Bijgewerkt: 15 juni 2024

Informatieve ontmoetingsavond van de Mediaraad Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Mediaraad Amstelveen
11-06-2023

De Mediaraad Amstelveen houdt donderdag 15 juni 2023 vanaf 19.00 uur een informatieve ontmoetingsavond voor belangstellende journalisten, lokale media en geïnteresseerde burgers. Ook maatschappelijke groeperingen, die interessant kunnen zijn voor de pers, zijn van harte welkom. De Mediaraad wil graag in gesprek met lokale media en (aspirant) journalisten die in aanmerking willen komen voor een bijdrage uit het Mediafonds.

Foto Amstelveen
(Bron Mediaraad Amstelveen - 2023)

Piet de Blaauw, Meindert Schut (voorzitter), Arlette Dwarkasing, Dirk Boelhouwer en Mark Boukes de leden van de Mediaraad Amstelveen in mei 2023

Mediacafé. De Mediaraad organiseert daarom in de Openbare Bibliotheek van 19.00 uur tot 21.00 uur een informatieve ontmoetingsavond - Mediacafé - voor belangstellende journalisten, lokale media en geïnteresseerde burgers. De leden van de raad praten tijdens deze avond graag met lokale media, (aspirant)journalisten en inwoners van Amstelveen over de lokale journalistiek en over de manier waarop we elkaar kunnen helpen om die verder te versterken. Ook worden de bewonersgroepen van Amstelveen uitgenodigd om te komen vertellen wat er in hun wijk leeft. Aanmelden voor een pitch kan via info@mediaraadamstelveen.nl  onder vermelding van mediacafé.

De Mediaraad hoopt op een grote opkomst van belangstellenden. Iedereen is welkom op 15 juni 2023 om 19.00 uur in de Bibliotheek, Stadsplein 102 in Amstelveen. Toegang is vrij. Aanmelding is niet nodig.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.