Bijgewerkt: 21 maart 2023

Inkleur workshop 'Kleur je Kalm' bij Libris Venstra

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Annefie van Itterzon
08-02-2016

Onthaasten in kleur

Hoe drukker ons leven, des te groter is de behoefte aan ontspanning. Onthaasten door het inkleuren van kleurplaten blijkt een succes. Het kleurboek voor volwassenen bestormt de bestsellerslijsten, les in kleurtechniek kan niet uitblijven. In de boekwinkel van Libris Venstra wordt ruimte gemaakt voor de workshop Kleur je Kalm. Deelnemers krijgen artistieke kleurplaten en de juiste aanwijzingen.

Foto Amstelveen
(Foto A. van Itterzon - 2016)

Een deelneemster van de workshop Kleur je Kalm inkleurt een tekening onder het toezicht van haar hondje


Hoe leg je streepjes kleurlaag over laag aan, hoe spaar je licht uit en wat is doezelen? Welke kleurpotloden geven de beste structuur en wat is het effect van een tipje goudverf? Veel mensen zijn van nature ontvankelijke voor kleur en worden door aansprekende voorbeelden gestimuleerd in hun creativiteit. Annefie van Itterzon is een ervaren kunstdocent. Haar analytische benadering van kleur zorgt voor nieuwe inzichten en brengt de kleurplaat op een hoger niveau.

De workshop is op dinsdag 16, 23 februari en 1 maart 2016 van 15.00 tot 17.00 uur. Boekhandel Libris Venstra Stadsplein 120, Amstelveen. Kosten: € 45,00 voor 3 lessen. Dat is inclusief materiaal en thee met iets lekkers! Opgeven bij: info@venstra.nl Telefoon: 020-6419880Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.