Bijgewerkt: 23 mei 2022

Inloopmarkt en webinar over de werkzaamheden aan de rijksweg A9

Nieuws -> Informatief

Bron: Rijkswaterstaat
09-05-2022

De medewerkers van Rijkswaterstaat praten u graag bij over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen en Ouder-Amstel. Door de vele positieve reacties op de webinars (online informatiebijeenkomsten), hebben we ervoor gekozen om ook deze keer een webinar te organiseren. We vinden het ook belangrijk om live met bewoners en geïnteresseerden te praten. Daarom organiseren we ook een fysieke inloopmarkt.

De werkzaamheden voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 zijn in volle gang, dat zal u niet ontgaan zijn. De afgelopen maanden voerde aannemer VeenIX in Amstelveen voorbereidende werkzaamheden uit voor de aanleg van de bypass (tijdelijke extra rijstroken aan de zuidkant van de A9). Ook de komende maanden zal dit het geval zijn. In Ouder-Amstel wordt hard gewerkt aan het verstevigen van de grond voor de extra rijstroken aan de zuidzijde van de A9.

Amstelveen. Webinar (online) woensdag 11 mei 2022. Tijdens het webinar informeren we de kijkers over de werkzaamheden door middel van een presentatie. Ook is het mogelijk om tijdens de uitzending vragen te stellen aan de medewerkers van Rijkswaterstaat, VeenIX en gemeente Amstelveen. Voor het webinar moet u zich vooraf aanmelden, zie het kopje ‘aanmelden’ hieronder op de pagina.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2022)

Werkzaamheden aan de rijksweg A9 ter hoogte van Amstelveen op 6 mei 2022


Inloopmarkt: donderdag 12 mei, van 19.00 tot 20.30 uur, Schouwburg Amstelveen. Tijdens de inloopmarkt zijn medewerkers van verschillende afdelingen, zoals techniek, groen, schademonitoring, omgeving en planning van Rijkswaterstaat, VeenIX en de gemeente aanwezig om bezoekers te woord staan. Er is geen plenaire bijeenkomst tijdens de inloopmarkt. U hoeft zich vooraf niet aan te melden.

Update 10 mei 2022: De inloopmarkt (informatiemarkt) over de verbreding van de A9 in de Stadschouwburg Amstelveen op donderdag 12 mei gaat niet door. Rijkswaterstaat heeft dit besloten op verzoek van de gemeente Amstelveen, in verband met het recente overlijden van wethouder Ellermeijer. De informatieavond wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Informatie hierover volgt.
Ouder-Amstel. Webinar (online): dinsdag 24 mei 2022 van 20.00 uur tot uiterlijk 21.30 uur, online. Tijdens het webinar informeren we de kijkers over de werkzaamheden door middel van een presentatie. Ook is het mogelijk om tijdens de uitzending vragen te stellen aan de medewerkers van Rijkswaterstaat, VeenIX en gemeente Ouder-Amstel. Voor het webinar moet u zich vooraf aanmelden, zie het kopje ‘aanmelden’ hieronder op de pagina.

Inloopmarkt: woensdag 25 mei 2022, van 19.00 tot 20.30 uur, Amstelkerk in Ouderkerk aan de Amstel. Tijdens de inloopmarkt zijn medewerkers van verschillende afdelingen, zoals techniek, groen, schademonitoring, omgeving en planning van Rijkswaterstaat, VeenIX en de gemeente aanwezig om bezoekers te woord staan. Er is geen plenaire bijeenkomst tijdens de inloopmarkt en u hoeft zich vooraf niet aan te melden.

Aanmelden online informatiebijeenkomsten (webinar). Voor het webinar moet u zich vooraf aanmelden. Dat kan nu al. Daarvoor kiest u eerst de bijeenkomst waarvoor u zich wilt aanmelden: Amstelveen https://channel.royalcast.com/webcast/a9baho/20220511_1 Ouder-Amstel https://channel.royalcast.com/webcast/a9baho/20220524_1 Nadat u op de link hebt geklikt, vult u uw e-mailadres in . Daarna klikt u op aanmelden.

In alle e-mails die u ontvangt staat de link naar de website waar u het webinar kan volgen. Lukt het niet om om 20.00 uur in te loggen, maar wel bijvoorbeeld om 20.10 uur? Geen probleem. U kunt het webinar terugspoelen en alsnog vanaf het begin kijken. Bent u niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? We nemen alles op zodat u het later altijd terug kunt kijken via dezelfde link, die we ook weer op deze website zullen delen. Het webinar zal in het Nederlands gesproken worden. Na afloop zal een Engelstalige versie van de PowerPoint presentatie op onze website te vinden zijn. (The webinar will be spoken in Dutch. Afterwards, an English version of the PowerPoint presentation will be on our website.)

Presentatie en vragen. Lammert Postma van Rijkswaterstaat, Jara Brinkman van aannemer VeenIX, Carl Riechelman van de gemeente Amstelveen en Maurice van der Werff van de gemeente Ouder-Amstel vertellen tijdens de presentatie over de toekomstige werkzaamheden. Tijdens de presentatie kunt u vragen stellen die beantwoord worden door de aanwezigen. Als uw vraag niet tijdens het webinar wordt beantwoord, dan ontvangt u het antwoord via de e-mail. Na het webinar ontvangt u een evaluatieformulier. Wilt u dit formulier invullen, zodat wij weten hoe u deze opzet hebt ervaren?Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.