Bijgewerkt: 25 april 2024

Innovatieconferentie Zorg en Welzijn in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
23-10-2021

Ideeën voor Zorg en Welzijn? Werk je bij een zorg- of welzijnsorganisatie in Amstelveen of ben je als inwoner erg geïnteresseerd in dit onderwerp? En heb je ideeën over het verbeteren en innoveren van Zorg en Welzijn in Amstelveen? Deel dan je ideeën tijdens de Innovatieconferentie Zorg en Welzijn.

Welke innovatieve projecten kunnen we ontwikkelen voor de gemeente Amstelveen? Graag hoort de gemeente jouw ideeën om WMO, (jeugd)zorg en welzijn te vernieuwen én verbeteren. Samen gaan we tijdens de conferentie aan de slag met het ontwikkelen van een innovatieproject. We worden daarbij geïnspireerd door Levi van Dam, een bevlogen inspirator, die met grote regelmaat innovaties inbrengt waarmee de zorg echt wordt verbeterd.



 Innovatieconferentie Zorg en Welzijn. Kom op donderdag 25 november 2021 om 15.00 uur naar de Innovatieconferentie Zorg en Welzijn in het raadhuis Amstelveen. Je kan hiervoor online inschrijven. De gemeente vraagt je nu al na te denken over welk thema of onderwerp u op de agenda wilt zetten. Vragen over de conferentie kan je stellen via info@kaesign.nl. Kan je zelf niet komen, maar denk je bij het lezen van deze tekst aan één specifiek persoon of één specifieke collega? Het wordt op prijs gesteld als je dit bericht doorstuurt naar hem of haar.

De gemeente Amstelveen heeft dit fonds in het leven geroepen om inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijven uit te nodigen om innovatieve aanvragen voor zorg, ondersteuning en welzijn in te dienen. Waardevolle initiatieven worden door de gemeente financieel ondersteund. Doel is het efficiënter en kwalitatief beter maken van de zorg. Aanvragen kunnen worden ingediend vanaf 1 januari 2018.

Voor de innovatieprojecten is in 2021 € 100.000,- beschikbaar. Bedrijven en organisaties kunnen maximaal € 40.000,- (*) per project aanvragen, voor inwonerinitiatieven geldt een maximum van € 15.000,- per aanvraag. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. (*) Voor commerciële partijen geldt een co-financieringseis van 25% van de totale projectkosten welke ingevuld kan worden met financiële middelen of inzet.

Coronatoegangsbewijs. Het evenement wordt georganiseerd conform de maatregelen die zijn vastgesteld om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Bij deelname vraagt de gemeente daarom om je QR-code in de CoronaCheck app (verplicht). Klik hier voor meer informatie over de CoronaCheck app.  Bekijk voor meer informatie de pagina Innovatiefonds Zorg en Welzijn.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.