Bijgewerkt: 16 juni 2024

Inschrijving JeugdActiviteitenPas in Amstelveen is gestart

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
27-08-2013

De JeugdActiviteitenPas is al een aantal jaar een succes. Zo'n 500 kinderen hebben het afgelopen schooljaar aan deelgenomen. Het komend schooljaar zullen er opnieuw in 4 blokken activiteiten georganiseerd worden, zowel voor het basisonderwijs als ook voor de klassen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs.

Vanaf  21 augustus is 2013 het aanbod voor het eerste blok van het nieuwe schooljaar beschikbaar. Kinderen kunnen deelnemen aan één van de volgende activiteiten: algemene muzikale vorming, atletiek, basketbal, breakdance, circus, dance, fitcool, golf, judo, karate, koken, nunchaku, taekwando, rugby, turnen, schaatsen, waterscouting, waterpolo en zwemmen.

breakdance Amstelveen
(Bron Sportbedrijf Amstelveen - 2013)

De JeugdActiviteitenPas is al een aantal jaar een succes. Zo'n 500 kinderen hebben het afgelopen schooljaar aan deelgenomen


Inschrijven voor de nieuwe activiteiten van de JAP kan via www.japamstelveen.nl. De aanmeldingsperiode voor het eerste blok eindigt vrijdag 6 september 2013. Natuurlijk zijn deze activiteiten niet mogelijk zonder de medewerking van de diverse aanbieders. In de eerste periode zijn dit: AV Startbaan, bv Martinus, budokan Korzelius, Chung Do Kwan, MBCA, Cardanus, Let’sGolf, Genseikan/KLM karateclub, Scouting Radboudgroep, Muziekschool Amstelveen, Souvenirs-de France, ARC, AllSports, sv De Poelster, tv ODIN, en OZ&PC De Snippen.

Bent u actief in één van de deelgebieden (muziek/cultuur, natuur en sport) en heeft u interesse om met uw organisatie deel te nemen aan de JeugdActiviteitenPas, dan kunt u op de site kijken of contact opnemen met Saskia van der Meer via s.van.der.meer@sportbedrijfamstelveen.nl of 020 3473459 (ma t/m do)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.