Bijgewerkt: 8 december 2021

Internet Centre op Schiphol is vernieuwd

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
30-06-2009

Vanaf dinsdag 30 juni 2009 kunnen passagiers op Schiphol gebruik maken van het vernieuwde KPN Internet Centre. De Internet Zone op de tweede verdieping in Lounge 2 biedt de passagier 64 internetplekken.

Schiphol Amstelveen
(Amsterdam Airport Schiphol - 2009)

Internet Centre op Schiphol


Hier kan de passagier zelf op een eenvoudige manier gebruik maken van alle faciliteiten. Indien de passagier vragen heeft, kan hij gebruik maken van een zogenaamde hotline die 24 uur per dag bereikbaar is.

Passagiers kunnen voor vertrek, of tijdens hun overstap in de internetzone op comfortabele loungebanken gamen, mailen of informatie over hun reis op internet zoeken. Ook kunnen ze gebruikmaken van Wi-Fi.

Voor de zakenreiziger maar ook voor consumenten die privé reizen zijn er comfortabele werkplekken gecreëerd. Tijdens  online sessies op internet kan men gratis gebruik maken van een scanner, kopieerapparaat, fax en printer.

In het  internet centre zijn tevens oplaadpunten voor PDA's, mobiele telefoons, laptops en andere digitale middelen aanwezig. Passagiers kunnen overigens op de gehele luchthaven tot met de gate gebruikmaken van Wi-Fi.

 Op diverse plekken zijn KPN Internet Zones te vinden in de terminal op Schiphol. Het Self Service concept zal ook in de andere Internet Zones op Schiphol worden toegepast. Deze zones bevinden zich in Lounge 1, 3 en 4, op Schiphol Plaza en op enkele pieren. Reizigers kunnen 24 uur per dag bij de KPN Internet Zones terecht.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.