Bijgewerkt: 28 maart 2024

Intiem babyconcert in de Bibliotheek Stadsplein Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
02-12-2017

Wat muziek met een baby doet kan je nu zelf ervaren tijdens een intiem babyconcert in de bibliotheek. Samen met je baby geniet je van de mooiste wiegeliedjes en kinderliedjes uit alle windstreken. Niki Jacobs (1978) en Pieter Jan Cramer van den Boogaart nemen de aanwezigen mee in deze muzikale beleving. Geschikt voor de allerkleinsten én hun ouders.

Terwijl de baby’s op zachte schapenvachtjes liggen en worden omringd door prachtige geluiden nemen Niki en Pieter Jan de baby’s mee op reis. Zij zingen ze wiegend mooie liedjes toe, recht in het hart. Liedjes op schoot blijkt het beste instrument om de allerkleinsten liefde mee in te blazen. Ook al kunnen de baby’s het nog niet verstaan, op een dieper niveau wordt alles al lang begrepen.



Niki Jacobs werd bekend met haar inlevende vertolkingen van muziek die uiteenloopt van Joodse soul, pop, jazz tot Amerikaanse folk. Ze heeft over de hele wereld op podia gestaan en was zeer succesvol met haar theaterconcert Grensverhalen, die van de Volkskrant vijf sterren kreeg. Pieter Jan Cramer, pianist, accordeonist en zanger, is een virtuoos en overtuigende improvisator met grondige kennis van elk muzikaal idioom. Moeiteloos danst hij door alle genres van de volks-, jazz- en wereldmuziek heen om met volle overgave steeds de essentie van muziek te raken. Het babyconcert Liedjes op schoot is op zondag 10 december van 9.30-10.15 uur (sessie 1) en van 10.30-11.15 uur (sessie 2) in de Bibliotheek Stadsplein. Leeftijd: 4 t/m 14 maanden.  Prijs: € 7,50 (geldig voor baby + 1 begeleider). Kaartjes zijn online te reserveren via www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland bibliotheken.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.