Bijgewerkt: 29 februari 2024

Inzameling kerstbomen in Amstelveen vanaf 2 januari 2023

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
30-12-2022

Wilt u na de feestdagen uw kerstboom laten ophalen? Van maandag 2 januari tot en met vrijdag 13 januari 2023 kunt u uw kerstboom aan de straat zetten op de ophaaldag van uw groene rolcontainer.

Ook kunt u uw kerstboom tijdens openingstijden afgeven bij het Afvalbrengstation in Amstelveen. Bekijk de data en locaties. De kerstbomen worden verwerkt tot compost. Zorg er dus voor dat alle kerstversiering uit de boom is. De compost wordt gebruikt om grasvelden in Amstelveen te verbeteren.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2020)

De kerstbomen werden opgehaald in Amstelveen op 15 januari 2020

Kerstboom laten ophalen: Woning (laagbouw): Plaats uw (echte) kerstboom op de plek waar u de groene GFT-container neerzet om te laten legen. Bij voorkeur op een parkeervak dichtbij de groene bakken. Datum: op de dag dat uw groene GFT-container wordt geleegd. Bekijk de data in uw Afvalkalender.

Appartement of flat (hoogbouw): Plaats uw kerstboom bij de dichtstbijzijnde ondergrondse restafvalcontainer. Leg de kerstboom niet op de plaat van de container maar op een parkeervak bij de container. Datum: vanaf maandag 2 januari tot en met vrijdag 13 januari 2023.

Kerstboom wegbrengen: Wilt u eerder dan 2 januari van uw kerstboom af? Dan kunt u uw kerstboom tijdens openingstijden ook afgeven bij: Het Afvalbrengstation op bedrijventerrein Legmeer (Grutterij 26). Het Afvalbrengstation is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur. Kunstbomen kunt u afgeven bij kringloopwinkel De Boem of op het Afvalbrengstation.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.