Bijgewerkt: 26 november 2022

Jazz aan de Amstel 2013 in Kerstsfeer

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Shyla Zoet
18-12-2013

Uithoorn - Op zondag 22 december 2013 is er een Jazz aan de Amstel in Kerstsfeer, onder leiding van singer/songwriter Shyla Zoet van Sweet & Co. Naast het echte Jazz standards repertoire kunt u luisteren naar Kerstliedjes, popsongs  en bewerkingen van bestaande nummers. Tevens zijn er gastoptredens van Dennis Tetro, Cleo Diesveld, Esther Visser en Sarah Fairfield.

shyla Amstelveen
(Bron S. Zoet - 2013)

De Kerstflyer van Jazz aan de Amstel in Kerstsfeer met Shyla Zoet


Zangeres Shyla Zoet werkte reeds met vele nationale en internationale artiesten samen. Onder de naam Sweet & Co bracht zij de EP ‘Listen 2 me’ uit met daarop 5 eigen songs in een easy jazz/pop stijl. Emoties en ervaringen uit het dagelijks leven vormen de inspiratie voor de liedjes. De EP ‘Listen 2 me’ kwam tot stand door samenwerking met producer Joos van Leeuwen (Edison nominatie album Sara Kroos) en andere zeer gerenommeerde binnen- en buitenlands muzikanten, waaronder Jochem Fluitsma (15 miljoen mensen).

Met Jazz aan de Amstel biedt Zoet een gevarieerd programma aan en treedt 22 december op met Sweet & Co, daarnaast zijn er gastoptredens van Dennis Tetrp (zang),  Cleo Diesveld (zang),  Esther Visser (zang) en Sarah Fairfield. Zij worden begeleid door Arthur Rombouts (piano), Ian Boelens (gitaar), Olaf Keus (drums),en Ruud Baron (bas).

Jazz aan de Amstel is een initiatief van Shyla Zoet en Sjiek aan de Amstel. U kunt elke 2e en 4e zondag genieten van een heerlijke muzikale mix. Ook in het nieuw jaar! Locatie Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11 Uithoorn tussen 15.30-17.30 uur. De entree is gratis!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.