Bijgewerkt: 15 juni 2024

Jazz in het Dorp in Amstelveen start weer in 2024

Nieuws -> Informatief

Bron: Stichting Jazz in het Dorp
09-06-2023

Nog één zomer geduld en dan dansen de jazzklanken weer door het dorp, want de volgende editie van Jazz in het Dorp vindt plaats in 2024 in Amstelveen. Eind vorig jaar maakte Jazz in het Dorp al bekend een doorstart te zullen maken. Op 9 juni 2023werd bekend dat deze zomer daar iets te snel voor komt. Met vereende krachten zet de organisatie zich in voor een geheel vernieuwde editie in 2024.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Sander Mager de initiatiefnemer tijdens 3de Jazz in het Dorp evenement op 4 september 2016

Voorbereiding kost tijd. Sander Mager, voorzitter van de Stichting Jazz in het Dorp: 'Eind vorig jaar liet het college van B en W van Amstelveen weten dat zij Jazz in het Dorp financieel wil ondersteunen. Geweldig mooi nieuws. We zijn meteen aan de slag gegaan en waren al een heel eind met de organisatie, maar met name de financiële kant bleef, ondanks de hulp van de gemeente, nog te onzeker. Om de organisatie écht weer goed op poten te zetten, genoeg sponsoren te werven (die blijven nog steeds nodig, red.) én alle benodigde materialen op tijd te kunnen bestellen - want prijzen stijgen en spullen zijn schaars - hebben we nog iets meer tijd nodig. Daarom hebben we besloten om vol in te zetten op 2024.'


Sponsoren en vrijwilligers: meld je aan! De organisatie is inmiddels begonnen met de voorbereidingen van de komende editie in 2024. Geïnteresseerde sponsoren kunnen zich nu al melden via info@jazzinhetdorp.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.