Bijgewerkt: 8 mei 2024

Jeu de boules vereniging Bulderbaan naar nieuwe locatie

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
11-03-2024

De gemeente Amstelveen heeft de omgevingsvergunning verstrekt aan Jeu de Boules Vereniging Bulderbaan en Heem Locaties voor de bouw van een nieuw onderkomen op de plek van het voormalige kleuterschoolgebouw in heempark Broersepark. Het nieuwe gebouw doet tevens dienst als ontvangstruimte van gasten van de gemeente, zoals bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse herdenking bij het Indië Monument.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2024)

De Beschikking Omgevingsvergunning is op een feestelijke manier overhandigd aan het bestuur van Jeu de Boules Vereniging Bulderbaan en Heem Locaties. Vlnr.: wethouder Herbert Raat, wethouder Frank Berkhout, Dimphy Jonkers en Erwin van der Laan van Heem Locaties en Guido Dennenbroek Bulderbaan-voorzitter op 7 maart 2024

Het huidige clubgebouw, eigendom van de gemeente, is te klein en te verouderd voor wat de vereniging én de gemeente ermee voor ogen hebben. Wethouders Herbert Raat (VVD) Sport en vergunningen) en Frank Berkhout (D66) (Vastgoed) zijn tevreden dat na 16 jaar de zaak is afgerond en er een nieuw onderkomen gebouwd kan worden. “De jeu de boules vereniging is gevestigd op een van de mooiste plekjes van Amstelveen. Maar het huidige clubgebouw dat wij ook inzetten voor ontvangsten, is nu verre van een visitekaartje voor Amstelveen. We ontvangen op deze plek veteranen en hun familie tijdens de regionale herdenking bij het Indië Monument. We willen onze gasten op een waardige manier kunnen ontvangen. Er zijn al veel langer plannen om het gebouw een upgrade te geven, en het is mooi dat het nu eindelijk zo ver is.”

De nieuwe locatie bevindt zich op steenworp van het huidige clubgebouw van de Bulderbaan en wordt gedeeltelijk een heemhuisje van Heem locaties (vergaderruimte) en een clubhuis. Het oude clubgebouw wordt gesloopt.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.