Bijgewerkt: 23 juni 2024

Jong talent zomerconcert in de St. Urbanuskerk in Amstelveen

Nieuws -> Kerk

Bron: Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus
27-05-2024

Een heel bijzondere muzikale samenwerking: het Aalsmeers Mannenkoor Con Amore brengt samen met jong talent van de Muziekschool in Amstelveen een sfeervol zondagmiddagconcert in de mooie St. Urbanuskerk te Bovenkerk in Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2024)

De flyer van het concert met het mannenkoor Con Amore samen met talentvolle jonge musici

Zondagmiddag 30 juni 2024 om 14.30 uur wordt het stil in de St. Urbanuskerk. Een wel heel bijzonder concert begint: het mannenkoor Con Amore samen met talentvolle jonge musici gaan een ode brengen aan de muziek. Het programma omvat modern repertoire van Con Amore, gelardeerd met korte optredens van de jonge musici, o.a. het dwarsfluit duo Révin Bervoets (12 jaar) en Santiago Fernandes (12 jaar), een solo optreden op de vleugel van Sina Enayati (16 jaar). Verder een cello duo, Diani Rhodes (11 jaar) en Kento van Iersel (11 jaar) en tot slot een trio van Amélie de Groot (12 jaar) op viool, Elisabeth Dekker (16 jaar) op cello en Veerle van der Wiel (12 jaar) op de vleugel.

De algehele leiding is in handen van Theo van der Hoorn dirigent van Con Amore. Het koor wordt op de vleugel begeleid door Ireen van Bijnen. U bent allen van harte welkom, kaarten kosten € 15,- en voor kinderen t/m 12 jaar € 10,- verkrijgbaar aan de zaal en via de QR-code. In de pauze kunt u een gratis consumptie krijgen. Het jonge talent en het talent Con Amore wensen u heel veel luisterplezier! Adres: St. Urbanuskerk Noorddammerlaan 124, 1187 AG AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.