Bijgewerkt: 29 april 2024

Journalist Frénk van der Linden is gast bij Boekhandel Blankevoort

Nieuws -> Informatief

Bron: Boekhandel Blankevoort
24-02-2024

Op zaterdag 16 maart 2024, de eerste zaterdag van de Boekenweek, is Frénk van der Linden te gast bij Boekhandel Blankevoort. Aanleiding van zijn bezoek is Hoe besta je na? – Verhalen over liefde, verlies en troost, de interviewbundel van hem en Pieter Webeling die eind februari verscheen.

De afgelopen jaren spraken zij voor de Volkskrant met meer of minder bekende Nederlanders van zeer divers pluimage over de dood van een geliefde, een vriend(in), een goede collega, een vader, moeder of andere dierbare. Hoe rouwden zij? Waar vonden zij troost? Op welke wijze herinneren zij zich de persoon die is heengegaan? En: kan verdriet je wonderlijk genoeg ook verrijken? Frénk vertelt over de gesprekken die voor dit boek zijn gevoerd, over zijn eigen rouwervaringen, en over de wijze waarop hij daarmee probeert te leven.

Foto Amstelveen
(Bron Boekhandel Blankevoort - 2024)

Frénk van der Linden en de omslag van het boek 'Hoe besta je na?' Openhartige gesprekken over liefde, verlies en troost met bekende Nederlanders. Naar de gelijknamige interviewserie in de Volkskrant van Frénk van der Linden en Pieter Webeling was de afgelopen jaren één van de best gelezen interviewseries

Frénk van der Linden (1957) is freelance journalist, schrijft voor de Volkskrant, is presentator van het NTR-radioprogramma Kunststof, en maakt tv-documentaires voor omroepen als KRO-NCRV, Max en BNN/Vara. Hij publiceerde sinds eind jaren zeventig talloze interviews en reportages. Eerder excelleerde hij bij Boekhandel Blankevoort tijdens een optreden rond zijn boek En altijd maar verlangen: De liefdesoorlog van mijn ouders.

Aanvang 17.00 uur. Toegang: € 5. Na afloop wordt er geborreld en is er gelegenheid tot napraten. Natuurlijk signeert Frénk desgewenst zijn boek. Geïnteresseerden wordt vriendelijk verzocht zich aan te melden via boekhandelblankevoort@planet.nl  of 020 6455694. Adres: Boekhandel Blankevoort Rembrandtweg 649, 651, 1181 GV Amstelveen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.