Bijgewerkt: 1 augustus 2021

Jubileumconcert van Leo Kramer cantor-organist van de Paaskerk

Nieuws -> Kerk

Bron: Protestants Amstelveen
25-09-2015

Op zondag 4 oktober 2015 viert Leo Kramer, de cantor-organist van de Paaskerk, zijn 50 jarig organistenjubileum. Dit viert hij met een concert vanaf 14.30 uur in de Paaskerk Amstelveen, Augustinuspark 1. In die 50 jaar zijn er veel noten gekraakt en zijn vele nieuwe liederen gemaakt voor koor en cantorij. Het concert bestaat uit liederen die voor het koor Anthem zijn gemaakt, die het ook uitvoeren.  Daarnaast krijgt het publiek volop gelegenheid om mee te zingen. Een ongedwongen concert met en voor elkaar!

Foto Amstelveen
(Bron Anthem - 2015)

Leo Kramer (l) cantor-organist van de Paaskerk met het kerkkoor Anthem


Medewerking wordt verleend door het koor Anthem; Irene Oosterhuis, sopraan; Cynthia Kramer, fluit;  Peter van Dongen, orgel, piano en spinet; Theo Griekspoor, orgel. Dit alles onder muzikale leiding van Leo Kramer, die ook de samenzang op het orgel begeleidt. Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl

Het kerkkoor Anthem is opgericht in 1971 onder de naam "Interkerkelijk Jeugdkoor Slotermeer-Geuzenveld". Het koor is van Jeugd-, via Jongerenkoor doorgegroeid naar gewoon een kerkkoor, maar de uitstraling en bezetting is nog steeds jong te noemen. Anthem verleent medewerking aan kerkdiensten op christelijke grondslag in kerken maar ook verzorgingstehuizen e.d. Ook wordt min of meer regelmatig een concert verzorgd. Anthem is een koor van jonge mensen met een christelijke achtergrond die zingen een leuke bezigheid vinden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.